Logo

Kantareller med persille og skalotter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret er perfekt til grillen, som lækkert tilbehør til pølsene eller bøfferne. Og så er det jo perfekt at sæsonen for kantareller er juli-august. Eller som let forret. Server gerne med et glas vin.

Brug direkte grillning

 

400 g kantareller

2 skalotteløg, finthakkede

1 lille bdt persille, hakket

100 g smør

havsalt

*

 

Rens kantarellerne og stil dem i et fad med hovederne nedad.

Drys svampene med skalotteløg og persille.

Fordel smørret omkring og dæk fadet med folie.

Bag svampene på grillen i 10 minutter, krydr med salt og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her