Logo

Kødspid og råkostsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødspid og råkostsalat

 

Lynhurtig, sund aftensmad der begejstrer store og små! Bliv populær derhjemme med denne opskrift på kødspid med en nærende råkostsalat som tilbehør!

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.

 

# Ingredienser til Kødspid og råkostsalat:

400 g hakket oksekød, 3-7%

3 spsk finthakket løg

2 nip spidskommen

½ tsk salt

2 nip peber

1 spsk olie

400 g hvidkål eller spidskål

4 æbler

4 gulerødder, store

3 spsk citronsaft

2 spsk æblemost

2 spsk olie

2 dl purløg

10 grillspid

*

Pil og hak løget fint.

Ælt kød, løg og krydderier sammen.

Form farsen til små aflange kødboller.

Sæt dem på spid.

Steg dem i olien i cirka 2 minutter på hver side.

Det vil sige cirka 8 minutter i alt.

 

Rens og skyl kål og æbler og skræl gulerødderne.

Skær det hele i grove stykker.

 

Kør kålen i en foodprocessor i 10 sekunder, til den er grofthakket.

Kom det i en skål.

 

Kør æble og gulerod tilsat citronsaft, æblemost og olie i en foodprocessor i 10 sekunder.

Bland det hele sammen i en skål. Vend klippet purløg i.

Smag til med salt og peber.

Server råkostsalaten sammen med spiddene.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her