Logo

Indiske lammespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammemørbrad
olie til pensling
salt og peber
4 tyndetræspid

Marinade:
2 dl yoghurt
1 spsk friskreven ingefær eller 1 tsk ingefærpulver
2 tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
½ tsk mild chili

Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter. Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden.
Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind.
Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over.
Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade.
Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen.

Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spid.
Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her