8 lammemørbrad
olie til pensling
salt og peber
4 tyndetræspid
Marinade:
2 dl yoghurt
1 spsk friskreven ingefær eller 1 tsk ingefærpulver
2 tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
½ tsk mild chili
Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter. Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden.
Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind.
Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over.
Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade.
Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen.
Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spid.
Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet.