3 fed knust hvidløg
1 citron kun saften
3 spsk grov sennep
3 spsk flydende honning
1 tsk chilipulver
2 store løg
12 store pølser af svinekød
olie til pensling
Kom hvidløg, citronsaft, sennep, honning og chili i en skål og rør det godt sammen.
Skær løgene i halve gennem rod og spids, så lagene stadig ligger uden på hinanden.
Skær halvdelene i kvarte.
Skær de kvarte løg i 2-3 både hver og sørg for at de ikke går fra
hinanden.
Sæt løgbådene på 2-3 lange spid.
Pensl pølserne og løgbådene på alle sider med senneps- og
honningblandingen.
Pensl pølser og løgspid med olie og læg dem midt på stegeristen.
Grill dem indirekte over middel varme i 6 minutter.
Vend både pølser og spid og grill dem i yderligere 12 minutter, til pølser
og løg er møre.
Læg pølserne på et stort fad og træk en gaffel ned langs spiddene for at
få løgbådene fri.
Bland løgbådene og pølserne og server dem varme med håndskårne
fritter.