Logo

Hel okse-, lamme- eller flæskesteg - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1400 g kød

Anbring stegen i et stort fad med fedtsiden nedad.
Tildæk med pergamentpapir og steg i 12 minutter ved 100%.
Hæld fedtet fra og vend stegen.

Steg yderligere 12-15 minutter ved 100%.
Læg aluminiumsfolie over stegen og lad den hvile 5 minutter, før den serveres, hvis kødet skal være rødt.
Ønskes kødet gennemstegt skal stegen hvile 20 minutter.
Stegen efterbrunes på en varm grill.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her