Logo

Hel hummer dækket af vilde krydderurter på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hel hummer dækket af vilde krydderurter på grill

Brug direkte grillning - hvis du skal bruge den som hovedret, skal du gange opskriften op med 2.

 

2 friske hummere a 5-600 g, helst danske

havsalt og peber

1 lille bdt citrontimian

1 lille bdt oregano

2 blade salvie

1 kvist rosmarin

2 fed hvidløg, skivede

strimlet skal af 1 citron

50 g smør

 

Flæk hummerne på langs.

Bank med en stor kniv hul på kløerne.

Læg hummerne på en varm grill, med skallen nedad, og krydr dem med salt og peber.

Dæk hummerne med krydderurterne, hvidløg i skiver, og citronskal,

Læg låg på grillen og grill hummerne i ca 10 minutter.

Server hummerne med koldt smør som fordeles over halerne, så den smelter ned i kødet.

Server evt med: Salat af courgetter og mandler, se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her