Logo

Hakket oksekød pakket i savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakket oksekød pakket i savoykål

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 blade savoykål

250 g hakket oksekød

½ rød peber

½ løg

2 spsk tomatpure

Lidt paprika

En lille håndfuld hakket persille

½ dl ymer eller lignende

Olie

Salt og peber

3 dl ris

Plus 40 cm husholdningsfilm eller alufolie

  

Risene koges i ca. 20 min. i dobbelt mængde let saltet vand i den lille gryde.

Når de koger, tages de af blusset og står tildækket til de skal serveres.

 

Kødet blandes med hakket rød peber samt salt og peber.

Deles i to og lægges i midten af hver sit savoykålsblad. Bladet foldes om kødet.

Rundt om bladet vikles alufolie, så kålbladet ikke åbner sig under kogning.

Pakkerne sænkes ned i kogende vand i den store gryde, hvor de koger i 10 min.

Lad kål pakkerne stå i kogevandet.

Sæt panden på blusset og svits hakket løg på panden i olie.

Tilsæt tomatpure, ymer og paprika.

Persillen samt salt og peber kommes i.

Vend risene i massen.

Pak kålbladene ud af deres indpakning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her