500 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke
evt. 4 spid
Grove grønsager:
2 gulerødder
2 pastinakker
2 persillerødder
¼ - ½ selleri
2 løg
Marinade:
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
Tilbehør:
260 g Brød
50 g oliventapenade
50 g tomatpesto eller grøn pesto.
Evt. soltørrede tomater og sorte oliven
samt rosmarinkviste til pynt
Skær grønsagerne i skiver på langs ½-1 cm tykke.
Kog dem i letsaltet vand, til de er knap møre - har bid.
Kom grønsagerne i et fad og hæld marinaden over.
Grill grønsagerne på en grillpande - gem marinaden.
Bland olie, knust hvidløg, nåle af rosmarin, salt og peber.
Vend sauté skiverne i resten af marinaden, mens grønsagerne grilles.
Krydr kødet med salt og peber.
Grill sauté skiverne 1 minut på hver side ved kraftig varme på en grillpande eller grillen.
Sæt kødet og grønsagerne på spid.