ca. 500 g sauté skiver af svinefilet
4 spsk soja sauce
1-1 ½ spsk honning
1 spsk sød/stærk chilisauce
salt og peber
Salsa:
2-3 fed hvidløg
1 løg
1 spsk syltede jalapenos chili eller lidt Tabasco
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
4 modne tomater
1 moden avocado
1 citron
evt. 1 tsk stødt spidskommen
Tilbehør: Brød
Rør soja med honning og chilisauce og krydr kødet med salt og peber.
Læg det i marinaden og lad det marinere i mindst 20 minutter i køleskab. Vend kødet af og til.
Bland finthakket hvidløg, løg og chili med peberfrugt og tomater i tern.
Tilsæt avocado, 1 spsk citronsaft og evt. spidskommen.
Mos det hele sammen med en gaffel.
Smag til med salt og peber og stil det i køleskab mindst 10 minutter og gerne op til et par timer.
Tag kødet op af marinaden og grill det ½-1 minut på hver side.
Servèr med brød.