350 g svinemørbrad
150 g bacon
4 mellemstore løg
1 rød peberfrugt
6 spsk olivenolie
frisk timian
½ kg nye kartofler
8 soltørrede tomater
2 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber
Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver.
Sno bacon omkring kødet.
Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min.
Del løgene i kvarte.
Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern.
Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspid.
Pensl med olie og fordel frisk timian over.
Grill spiddene.
Kog kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian.
Fordel kartoflerne i 4 stykker alufolie, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt.
Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspiddene.