Logo

Grillglasur til ben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ketchup
2 dl brun farin
½ dl ahornsirup
4 tsk salt
3 tsk peper

Røres sammen og skal stå ca. 30 min.
Smag herefter til med krydderrier efter eget valg fx paprika, karry osv.
Ben lægges i en frysepose hvorefter marianaden tilsættes og posen lukkes tæt.
Lad den så ligge natten over i køleskabet.
Ben tages ud af posen og lægges på grillen til de er gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her