4 tunbøffer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
frisk timian
Pastasalat:
300 g pasta
100 g rucola eller andet salat
200 g cherrytomater
1 rødløg
1 bundt forårsløg
Dressing:
¼ dl olivenolie eller mindre
saft af ½ citron
1 fed hvidløg
Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian.
Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i ½ time.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den.
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Halver cherrytomaterne og skær løget i tern.
Forårsløgene skæres i strimler.
Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd.
Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.