4 Yellowfin tuntoumedos'er a 140 g
200 g tørret sydafrikansk majs- og bønnemix (1)
4 kviste finthakket, frisk koriander
6 blommer i både
16 druer uden sten
2 fintsnittede skalotteløg
1 fintsnittet rød chili
1 spsk brun farin
Salt, peber, olivenolie
Sæt den tørrede majs- og bønnemix i blød i 24 timer.
Kog den derefter mør med salt.
Eller tilbered den alternative majsbønneblanding.(1)
Blommechutney: Sauter skalotteløg i olie, tilsæt chili og blommebåde.
Tilsæt brun farin og druer, når blommerne er let møre.
Blommechutney'en er færdig, når farinen er smeltet.
Smag til med salt og peber.
Soigner tuntournedos'erne og grill dem kort, så de får et pænt grillmønster.
(Grillrist eller grillpande)
Krydr med salt og peber.
Bag tournedos'erne i ovnen lige før servering i 3-4 minutter ved 175°C.
Anretning: Vend koriander i bønne- og majsmixen og fordel den midt på 4 tallerkener med tuntournedos'en ovenpå og blommechutney i en krans omkring.
(1) Tørret sydafrikansk majs- og bønnemix kan sandsynligvis ikke købes i Danmark.
Blancher i stedet en portion haricots verts og snit i små stykker.
Kog hele majskolber og skær kernerne af langs kolben.
Bland fintsnittede bønner og de løse majs, gerne med lidt hvidløg.