Logo

Grillede tunsteaks med melonsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede tunsteaks med melonsalsa

2 tunsteaks
salt og peber

Salsa:
2 dl honningmeloner
½ stk løg
2 spsk frisk  koriander
4 tsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 tsk hakket jalapeno

Klargør grillen.

Skær melonen i terninger og hak løg og koriander.

Bland melon, løg, koriander, halvdelen af olien, citronsaft og jalapeno i en lille skål.

Smag salsaen til med salt og peber og lad den stå i et kvarter.
Pensl tunbøfferne med resten af olien og drys med salt og peber.

Grill bøfferne i ca. 4 min. på hver side.
Servér tunbøfferne sammen med salsaen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her