Logo

Grillede haner med hvidløg og rosmarin til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

8-10 hanekyllinger
50 fed hvidløg
20 rosmarinstilke
salt og peber

Hak hvidløg og rosmarin groft, og bland det med salt og peber.
Fordel blandingen i hanerne, og gnid dem udvendig med salt og peber.
De er nu klar grilning.
Du kan leje en stor grill hos din lokale slagter eller låne dig frem hos naboer og venner.

Der skal bruges 3 kuglegriller.
Når grillkullene er klar, lægges de rundt i kanten af grillen, og der stilles en drypbakke af metal i midten af kullene.
Læg kyllingerne på risten, læg låg på, og grill dem i 1-¼ time.
Skær kyllingerne ud i mindre stykker, og server dem på fade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her