Logo

Grillede grønsagsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignon
Cherrytomater
Løg
Squash
Peberfrugt
Evt hele hvidløgsfed
Santa Maria hvidløgsolie
Madlavnings spid. Træspid skal lighge i vand før brug.
 
Vask alle grønsagerne og skær løg, peberfrugt og squash i rimlig store stykker.

Champignon, cherrytomater og hvidløgsfed er bedst hele.
Sæt grønsagerne skiftesvis på spiddene og pensl dem med hvidløgsolien.
Spidene grilles herefter i ca 20 min, mens de vendes jævnligt.
Spidene bliver bedst, hvis man ikke lægger dem direkte over kullene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her