Trækul: Direkte
Gas: Direkte/middel varme
Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 13 minutter
2 røde peberfrugter, renset for kerner og skåret i kvarte
4 mellemstore flade svampe
1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver
½ dl olivenolie
salt og friskkværnet sort peber
2 spsk balsamicoeddike
115 g mascarponeost
4 friske grovboller
friske basilikumkviste
A. Pensl peberfrugter, svampe og aubergineskiver med olivenolie.
Grill peberfrugterne direkte over middel varrne i 2-3 min.
B. Læg svampe og aubergineskiver på grillen sammen med peberfrugterne og grill videre i 8-10 min., til alle grønsagerne er møre.
Vend dem nogle gange under stegningen.
C. Kom grønsagerne i en stor skål.
Drys salt og peber over dem og stænk balsamicoeddike på.
D. Skær brødene over, læg dem på grillen og rist dem på begge sider.
Smør mascarponeost på den underste del af brødet og læg de varme grønsager ovenpå sammen med et par basilikumkviste.
Læg den øverste del af brødet på og server sandwichene varme.