Logo

Butterfly salmon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksekoteletter, Butterfly-udskæring, beregn 2 pr. person
Louisiana Cocktail Sauce

Laksekoteletterne pensles på begge sider med Cocktail Saucen.
Ovnen forvarmes til 220º, og koteletterne steges nogle få minutter umiddelbart inden serveringen.

I mangel af Cocktail Sauce kan man tage en god tomatketchup, blande Cajun Sunshine Hot Pepper Sauce og finthakket peberrod i.
Lad det trække lidt før brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her