![Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffel Spændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce. Hertil serveres en lækker eftersårssalat med blandt gulerof og majd. Velbekomme.](/images/articles/s2/2015/4/23/barbequespid-med-efterårssalat-og-bagt-kartoffel.jpg)
150 g oksetykkam i store tern
50 g bacon
100 g champignon (4 stk til spid resten til salat)
½ grøn peberfrugt i grove stykker
½ løg i grove stykker
olie til stegning
2 dl barbequesauce
½ icebergsalat i strimler
50 g løse majs
4 cherrytomater
1 reven gulerod
2 bagekartofler
50 g smør
4 grillspid
Kartoflerne bages i ovn ved 200ºC i ca. 55 min. afhængig af størrelse.
Fyldes med en klat smør ved servering.
Fordel tykkam, bacon, champignon, peberfrugt og løg på spiddene.
Lav en salat af iceberg, majs, gulerod, tomater og champignon.
Spiddene steges af på grillpande og bages videre i ovn ca. 10 min. eller på trækulsgrillen.
Pensles af og til med lidt barbecuesauce.
Server den resterende barbecuesauce til.