Logo

Barbeque marineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker ret hvor en svinemørbrad barbequemarineres med blandet andet soyasauce, ingefær og katchup og trækker i cirka 3 timer. Herefter grilles de på en weber grill. Smager dejligt en varm sommerdag

 

svinemørbrad
Marinade:
¾ dl sandwich ketchup
¾ dl alm. tomat ketchup
¾ dl olie
1 fed hvidløg
3-4 spsk kinesisk soya sauce
1 ½ tsk tørret ingefær
Groft kværnet peber og kogesalt    
 
Ingredienserne til marinaden kommes i en skål og blendes med stavblender.
Kom mørbrad og marinade i en passende stor plastpose og masér marinaden
ind i mørbraden.
Lad mørbrad trække i marinaden min. 3 timer.
Grilles i Weber kuglegrill.
Brunes på alle fire sider i 3 minutter over direkte varme.
Husk at pensle godt med marinaden, hver gang mørbraden vendes.
Steges færdig ca. 15 minutter ved indirekte varme.
Mørbrad pakkes i alufolie og trækker ca. 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 13.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her