Logo

Armensk Shashlik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g letsprængt lamme- eller bedekød (hals eller bov)
1 finthakket løg
½ bdt fintklippet dild
½ bdt fintklippet persille
2 spsk citronsaft
4 spsk cognac eller vodka

Lammekødet skæres i 3-4 cm store terninger drysses med salt og peber og lægges i en dyb skål, løg, dild og persille drysses over citronsaft og cognac eller vodka hældes over.
Alt blandes godt og trækker tildækket og køligt i mindst 5 timer.
Kødstykkerne sættes på spid og steges under stadig omdrejning over
glødende trækul eller i elektrisk grill.
Serveres med grillstegte grønsager, rå løgringe og hakkede friske
krydderurter efter valg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her