Logo

Hundemad - Julehundekiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gaver til menneskets bedste ven

(ca. 40 stk)

 

½ dl koncentreret flydende bouillon eller 1 bouillonterning opløst i ½ dl kogende vand

200 g grahamsmel

1 dl kogende vand

100 g havregryn

2 æg

½ tsk hjortetaksalt

150 g hvedemel

200 g leverpostej

 

Kom bouillon og grahamsmel i en skål, og hæld kogende vand over.

Lad det trække et par minutter, og tilsæt havregryn og æg.

Rør det godt sammen.

Bland hjortetaksalt og hvedemel, og ælt det i dejen.

Rul dejen ud til en stor firkant ca. 25X40 cm, og smør dejen med leverpostej.

Rul dejen stramt sammen til en aflang rou­lade, og skær den i tynde skiver.

Læg sneg­lene på en bageplade, og bag dem ved 175°C i ca. 40 min., til de er gyldne og tørre.

Afkøl, og opbevar dem i en kagedåse.

 

Tips: Kan også laves når det ikke er jul, men så hedder de Bedste ven kiks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her