25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk honning
1 tsk salt
1 stk æg
2 spsk olie
1 dl sesamfrø
500 g hvedemel
Pensles med:
1 dl yougurt naturel
1 stk æg
1 spsk olie
Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser.
Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet.
Dæk dejen til og hæv i 30 minutter.
Slå dejen ned og del den i 12 stk der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke.
Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter.
Pisk yougurt, æg og olie sammen.
Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø.
Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe.
Ovn 225° i 20 minutter.
Varmluftovn 200° begge plader samtidig.