Logo

Tyrkisk sesambrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk honning
1 tsk salt
1 stk æg
2 spsk olie
1 dl sesamfrø
500 g hvedemel

Pensles med:
1 dl yougurt naturel
1 stk æg
1 spsk olie

Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser.
Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet.
Dæk dejen til og hæv i 30 minutter.
Slå dejen ned og del den i 12 stk der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke.

Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter.
Pisk yougurt, æg og olie sammen.
Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø.
Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe.
Ovn 225° i 20 minutter.
Varmluftovn 200° begge plader samtidig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her