Logo

Trekornsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk

25 g gær
4 dl lunkent vand
2 spsk kommen
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
2 spsk olie
1 ½ tsk salt
300 g sigtemel
100 g hvedemel
æggehvide til pensling

Gæren smuldres i dej fadet. Hæld 1 dl lunkent vand over. Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.
Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen og kom mere hvedemel i, til dejen slipper skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem. Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir. Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225º i ca. 20 min. Afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her