3 stk
25 g gær
4 dl lunkent vand
2 spsk kommen
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
2 spsk olie
1 ½ tsk salt
300 g sigtemel
100 g hvedemel
æggehvide til pensling
Gæren smuldres i dej fadet. Hæld 1 dl lunkent vand over. Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.
Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen og kom mere hvedemel i, til dejen slipper skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem. Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir. Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225º i ca. 20 min. Afkøles på rist.