100 g hvedemel
85 g majsmel
1 tsk salt
2 dl vand
1 dl lys øl
olie til bagning
Fyld:
1 løg
2 spsk olie
300 g kylling stegt el. kogt
3 spsk koncentreret tomatpúre
¼ tsk chilipeber
salt
Bland hvedemel, majsmel (ikke Maizena) og slat i en skål.
Rør først koldt vand og derefter øl i, til pandekagedejen er glat og klumpfri.
Bag 6-8 pandekager i olie på en pande, der er ca. 15 cm i bunddiameter. Skræl og hak løget, svits det i olie.
Pil kyllingekødet fra benene, skær det i terninger.
Bland kyllingeterningerne og tomatpureen med løget.
Varm det hele godt igennem, smag til med chilipeber og salt.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Varm rullerne lige før de skal serveres, enten i lidt olie på panden eller under grill.