Dej.
75 g hvedemel
75 g majsmel
1 knivspids salt
2 tsk tørret timian
2 store æg
2 dl vand
50 g smør
Fyld
1 lille spidskål
4 skiver bacon
350 g hakket oksekød
2 tomater
1 spsk chilisauce
Hvedemel, majsmel, salt, timian og æg røres sammen.
Varm smørret op og rør halvdelen godt ind i dejen.
Tilsæt vand og rør det sammen.
Lad dejen hvile en halv time.
Pensl en varm Tefal-pande med smeltet smør og hæld dej på.
Bag dem gyldne på begge sider ved ikke for stærk varme.
Snit spidskålen.
Skær tomaterne i mindre stykker.
Skær bacon i korte strimler og svits dem i en gryde.
Tilsæt kødet og svits det, til det er gennemstegt.
Tilsæt tomaterne, kålen, chilisaucen, salt og peber.
Svits det i 5-10 min.
Ved anretningen rulles pandekagerne om fyldet og serveres med salat.