Logo

Surbrødsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 dl lunkent vand
2 dl kærnemælk
1 tsk salt
1 spsk kommen
1 spsk olie
100 g rugmel
75 g sigtemel
225 - 275 g hvedemel

Gæren røres med vandet. Mælk og øvrige ingredienser tilsættes.
Det æltes sammen til en blank dej, dækkes med et fugtigt klæde og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Det slåes ned og æltes igennem, deles i tre portioner, der hver trilles til flûtes i en bageplades længde. Kommes på smurt plade.
Ridses på langs og efter hæver i 15 - 20 min.
Pensles med pisket æg, drysses med list kommen.
Bages midt i ovnen ved 225°C i 15 - 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her