Logo

Stikkelsbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. umodne stikkelsbær
Stødt Kanel
1 finthakket citronskal
70 g smør
2 ½ dl fint stødte smørtvebakker ("rasp")
6 æg
80 g sukkr
Tilbehør: flødeskum
 
En stikkelsbærgrød, som er kogt af 1 liter umodne stikkelsbær, deri røres lidt stødt kanel, 1 citronskal fiinthakket, smør, fintstødt smørtvebakker, piskede æg og sukker.
Røres godt tilsammen og kommes i en velsmurt form, bages ved moderat varme omtrent 1 time, når den er kold overstryges den med et lag flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her