Logo

Smuldrekage med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rabarberstilke
150 g sukker
1 appelsin

Dej:
150 g hvedemel
150 g smør
4 spsk sukker

Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.
Dej: Smuldr hvedemel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.
Bag ved 200º i 30-40 min. og servér kagen lun med koldt flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her