Logo

Små sukkerkringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
250 g smør eller margarine
1 ½ spsk piskefløde
æggehvider
krystalsukker

Melet sigtes, hvorefter det kolde fedtstof smuldres heri, og fløden tilsættes.
Når dejen er godt sammenæltet, henstilles den til afkøling i ca 30
minutter, inde den med hånden trilles i små tynde stænger, på ca. 12
cm.’s længde, der formes til små kringler.
Disse pensles med let pisket æggehvide på den øverste side og vendes
derefter i groft sukker.
Bages lysebrune.
Dejen kan også formes til kranse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her