Logo

Slankeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl havregryn
3 dl vand
1 tsk salt
1 lys øl
1 pk. gær
5-600 g hvedemel
Birkes eller sesamfrø

Havregryn koges let med vand og salt.
Lad grøden køle let, tilsæt øl.
Rør 1 pk. gær ud i blandingen, der derefter æltes med hvedemel. Hvor meget er en fornemmelsessag, men der skal så lidt i som muligt, men dog så meget, at dejen ikke føles klistret.
Lad den hæve i ca. 30 min.
Form 16 boller, drys med birkes eller sesamfrø.
Lad dem efterhæve i 10 min., eller sæt dem i en kold ovn, og lad dem hæve, mens ovnen varmer.
Bages ved 250°C i 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her