Logo

Skorpebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rugbrødsrester
3 ½ dl mælk el. vand
25 g gær
¼ dl lunkent vand
250 g hvedemel
 
Brødrestrne skæres i småstykker og sættes i blød i væsken i 1 døgn.
Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen, tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.
Når dejen er hævet, æltes melet i  og dejen bages i en form ved 220°C i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her