200 gram malede hvedekerner
200 g hvedemel
70 g sesamfrø
25 g gær
21/2 dl mælk
1 dl olie
2 stk salt
2 spsk honning eller sukker
Halvdelen af sesamfrøene ristes på en tør pande, til de giver en sød og
dejlig duft.
Melet blandes med de ristede sesamkerner og salt.
Gæren, honning og mælk røres i melblandingen.
Ælt dejen lidt, inden du tilsætter olien (ellers kan olien indkapsle
gæren).
Lad dejen hvile, mens du forbereder de øvrige lækkerier i brunchen.
Tilsæt evt. lidt mere hvedemel og del dejen i 12 dele.
Rul pølser på 15 cm og luk dem sammen til ringe.
Pensl ringene med olie og drys med de resterende sesam.
Lad sesamringene hæve på en bageplade i 20 min., inden de bages i ovnen ved 200ºC i 15 min.
Brug af vandbad giver det bedste resultat, men er ikke en nødvendighed.