Logo

Sønderjysk pladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg
500 g hvedemel
skal af 1 citron
50 g mandler
300 g sukker
300 g smør
1 tsk hjortetakssalt
50 g korender
 
Rør smør og sukker hvidt.
Kom æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert.
Nu tilsættes mandler, korender. hjortetakssalt og hvedemel.
Blandes forsigtigt sammen.
Hældes i en bradepande og bages ved 175ºC i 1 time.
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her