Logo

Rubinsteinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 makronbund
rom
hindbærmarmelade
romfromage
små vandbakkelser
lidt ren mørk chokolalde
flødeskum
knust nougat
ribsgele.
*

 
Makronbunden stænkes med rom, derpå stryges et lag hindbærmarmelade.
Bunden stryges hvælvet op med romfromage.
Kanten af markronbunden omkranses af små runde vandbakkelser der er fyldt ned flødeskum eller romfromage og derefter overtrukket med smeltet chokolade (glasur).

Kagen dekoreres med flødeskum, knust nougat og stykker af ribsgele.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her