Logo

Roulade med hindbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggehvider
3 æggeblommer
1 ½ dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
½ tsk salt
Fyld: Hindbærmarmelade
 
Gør formen klar ved at folde et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm.)
2 cm. ind langs alle kanter.
Sæt clips i de fire hjørner, så kanterne er lodrette.
Pisk æggehviderne meget stive med hånmixer.
Pisk æggeblommerne med sukkeret, og vend det i de stivpiskede æggehvider.
Bland hvedemel og salt, og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Bred dejen ud i formen, og bag den straks ved 225ºC i max. 10 min.
Vend dejen ud på et sukkerdrysset bagepapir.
Træk papirformen af kagen og stryg straks fyldet på.
Rul rouladen sammen.
Pak den ind i bagepapiret, og lad den ligge i sammenføjningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her