400 g kagerester
150 g syltetøj
2-3 skiver toastbrød, hvis der er meget sandkagerester
lidt kakaopulver hvis dejen er lys, ca. 5 spsk
2-3 dl æblejuice eller saftevand
kokos til at rulle dem i.
Kagerester findeles evt. i foodprosser eller med dejkroge på håndmixer.
Delene blandes godt, hvis dejen er for tør så kom lidt ekstra syltetøj i eller juice.
Hvis den er for våd, så kom lidt ekstra brød i.
Det kommer lidt an på hvilke kagerester der bruges, de suger forskelligt.
Hvis de skal være ekstra gode, så rul dem i overtrækschokolade inden de rulles i kokus.
Opbevares koldt, de smager som dem du køber hos bageren.
Tips: God måde at bruge sine rester på, frys evt. rester og tag frem, når du har nok.
Børn elsker at være med til at lave dem. Der er ikke margarine i, ligesom der er i havregrynskugler, så det er en helt anden smagsoplevelse.