Logo

Rabarber-Kokos Tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g rabarber i skiver
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker

Dej:
125 g sukker
125 g margarine
1 æg
100 g kokosmel
60 g hvedemel
¼ tsk bagepulver

Rabarberne blandes med sukker og vaniljesukker.
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, hvedemel og bagepulver i.
Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 °.
Kom de sukkerblandede rabarber over den forbagte dej. Læg resten af dejen ovenpå i klatter.
Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 °.
Serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her