Logo

Pomeransspecier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør
250 g hvedemel
100 g sukker
25 g smuttede mandler
50 g pomeranstern

Smuldr smørret i melet, og tilsæt sukkeret.
Smut mandlerne.
Hak mandler og pomeransskal fint, og kom det i dejen.
Ælt dejen let sammen, og tril den i ca. 4 cm. tykke stænger.
Læg dem i køleskabet mindst et par timer, de kan dog ligge flere dage, til man får tid til at bage dem.
Skær stængerne i tynde skiver med en skarp kniv.
Bag kagerne ca. 5 minutter ved 200ºC på midterste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her