400 g pebermyntechokolade
150 g hvedemel
3 æg
200 g sukker
100 g kakao
100 g smelte chokolade
2 dråber pebermynteekstrakt
2 dl mælk.
½ dl vand
200 g smør
Smelt smørret og tag gryden eller vandbadet fra varmen og tilsæt begge slags chokolader i små stykker af gangen.
Rør det lidt rundt så det er fordelt godt og kom så hvedemel og sukker i.
Pisk æggene til der ikke hænger æggemasse tilbage på piskeriset og tilsæt det til det andet.
Hæld så mælken i lidt af gangen og derefter mælken.
Derefter kakaoen som først sies til det er meget fint.
Sæt så massen i køleskabet i 15 minutter.
Imens smør du bageformen/springformen med smør og drysser derefter rasp på, til det er godt fordelt.
Hæld så massen i formen og sæt den i ovnen i 20-30 minutter ved 175ºC.
Lad kagen køle af og lav en glasur efter eget valg.
Nydes lun med cremefraiche.
Tips: Hold godt øje med kagen imens den er i ovnen, da det kan svinge med tiden.
Så stik en gaffel i regelmæssigt og hvis dejen hænger fast på gaflen er den ikke færdig, men den må godt være lidt klistret, men ikke for meget.