Logo

Peberkage med tyttebærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
1 tsk kardemomme
2 æg
½ tsk ingefær
1 ½ dl sukker
2 tsk stødt nelliker
4 ½ dl hvedemel
1 dl piskefløde
smør og rasp til formen
2 tsk bagepulver
1 dl tyttebær
1 ½ dl farin
2 tsk kanel

Smelt fedtstof ved svag varme og lad det køle en smule af.
Pisk æg og sukker hvidt og luftig.
Bland de tørre ingredienser med krydderierne og rør dem ned i æggemassen sammen med fløde og tyttebærsyltetøj.
Tilsæt det smeltede smør og rør rundt.
Pensl en form, ca. 1 ½ l, med smeltet fedtstof og drys rasp i den.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175°C i ca. 1 time.
Tag kagen ud af ovnen og lad den stå i 10 min inden du vender den ud.
Lad den derefter afkøle under et viskestykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her