Pandekager:
2 dl hvedemel
4 spsk flormelis
2 æggeblommer
1 æg
1 ¼ dl sødmælk
1 ¼ dl piskefløde
50 g smeltet smør
Fyld:
50 g smør
¾ dl sukker
2 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
120 g hakket Daim
1 æggehvide
Bland hvedemel og flormelis med æggeblommerne og det hele æg.
Pisk mælk og fløde i og kom til sidst smeltet smør i.
Bag pandekagerne gyldne.
Rør smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommen godt.
Tilsæt hakket Daim.
Pisk æggehviden stiv og vend den i fyldet.
Rul hver pandekage med lidt fyld og læg dem i et ovnfast fad.
Sæt pandekagerne i ovnen ved ca 200ºC i 8-10 minutter.
Serveres med softice (vaniljeis rørt med piskefløde) og evt. jordbærpuré.