Logo

Pandekager med Daim-fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager:
2 dl hvedemel
4 spsk flormelis
2 æggeblommer
1 æg
1 ¼ dl sødmælk
1 ¼ dl piskefløde
50 g smeltet smør
 
Fyld:
50 g smør
¾ dl sukker
2 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
120 g hakket Daim
1 æggehvide
 
Bland hvedemel og flormelis med æggeblommerne og det hele æg.
Pisk mælk og fløde i og kom til sidst smeltet smør i.
Bag pandekagerne gyldne.
Rør smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommen godt.
Tilsæt hakket Daim.
Pisk æggehviden stiv og vend den i fyldet.
Rul hver pandekage med lidt fyld og læg dem i et ovnfast fad.
Sæt pandekagerne i ovnen ved ca 200ºC i 8-10 minutter.
Serveres med softice (vaniljeis rørt med piskefløde) og evt. jordbærpuré.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her