1 kg hvedemel
½ l. lunt vand
1 pk. gær
2 æg
1 håndfuld tørret oregano
1 fedpresset hvidløg
2 spsk olie
salt
Gæren smuldres ud i halvdelen af hvedemelet.
Oregano og hvidløg blandes i.
Alt vandet hældes i, og det hele røres grundigt sammen.
Denne fordej dækkes med et fugtigt klæde og står lunt, til dejen begynder at arbejde (10 minutter til ½ time alt efter vejr og temperatur).
Æg, olie, og salt blandes i dejen og resten af melet æltes i, dejen skal være blød.
Dejen dækkes med et fugtigt klæde, stilles lunt og hæver til dobbelt størrelse.
Dejen slås ned, æltes igennem og deles i små klumper som formes til boller.
Bollerne stilles til hævning, pensles med æg og drysses med salt.
Bages ved normal temperatur (180-200°C) i 17-20 minutter.
Temperatur og tid afhænger af din egen ovn.
Brug den temperatur du normalt bruger når du bager franskbrød, flûte og lignende.