100 g chokolade, mørk
1 spsk vand
100 g smør
3 mellemstore æg
100 g sukker
½ dl mælk
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g valnødder, hakkede
Pynt:
1 spsk ribsgele
valnødder
Bræk chokoladen i stykker i en skål og tilsæt vand.
Smeltes i ovnen 2 minutter ved 100%.
Tilsæt smør og varm blandingen i 1 minut ved 100%.
Pisk den godt med et piskeris.
En kageform fores med smurt pergamentpapir.
Pisk æg og sukker sammen i en stor skål til en let luftig dej.
Tilsæt mælk, chokolade, hvedemel, bagepulver og valnødder.
Pisk alt godt sammen og hæld dejen i kageformen.
Stil den i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Drej formen under bagningen.
Lad kagen hvile i 5 minutter og vend den ud på et fad.
Smelt ribsgele i en skål, 1 minut ved 100% og hæld den over kagen.
Pynt med valnødder.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%