Muffins med frugt smager friskt og skønt. Disse muffins med brombær er lækre på morgenbordet eller som snack til kaffen. Prøv også med andet fyld som tranebær
#
200 g sukker
200 g blødt smør
1 vaniljestang
6 æg
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 øko-citron (skallen)
75 g mandelsplinter
200 g brombær
smør til formen
*
Pisk sukker, smør og vaniljekornene grundigt sammen med håndmixeren.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg.
Bland hvedemel, bagepulver, fintreven citronskal og mandler sammen i en anden skål.
Vend meget varsomt melblandingen i æggeblandingen.
Vend brombærrene med til sidst og stop så snart de to masser samler sig til en dej.
Læg papirkapsler i muffinsforme og fyld dem halvt op med dej.
Bag dem ved 185 ºC i 12-15 minutter de skal være 'svampede' og give efter for et let tryk.
Tips: Fyldet kan varieres med andre bær, æbler, tørrede tranebær eller chokolade.