Logo

Mors Flæskpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
5 strøgne spsk hvedemel
ca 1 dl mælk
½ tsk salt
5 stiftpiskede æggehvider
8 skiver stribet flæsk
strøsukker
 
Steg flæskeskiverne på en pande.
Lad noget af fedtet være tilbage i panden til at bage pandekagen i.
Læg flæsket pænt rundt i en vifte på panden.
Rør æggeblommerne med melet. tilsæt mælk og salt.
Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i æggemassen.
Hæld det hele over flæsket og jævn det ud.
Når pandekagen er gylden og pæn, skal den vendes på et låg og bages på den anden side.


Tips: Vi er opvokset med strøsukker på denne pandekage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her