Logo

Minihorn med nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
25 g gær
40 g margarine
5 spsk mælk
1 æg
1 spsk sukker
lidt salt
4 dl hvedemel
Fyld: 60 g nougat
Pensling: ½ dl mælk
Til drys: 1 spsk perlesukker
 
Læg bagepapir på en bageplade
Tænd ovnen på 225ºC
Mål alle varer af.
Smuldr gæren i en stor skål.
Kom margarinen i en kasserolle. Tag kasserollen af og hæld mælk i.
Mærk med en finger om blandingen er tilpas lun.
Hæld margarinen-mælkeblandingen over gæren og rør godt.
Kom ægget i skålen og rør.
Kom sukker og salt i skålen.
Kom 2 dl hvedemel i skålen og rør godt.
Kom LIDT EFTER LIDT resten af melet i skålen.
Ælt dejen færdig på bordet.
Rul dejen ud til en cirkel, der er 30 cm i diameter.
Del cirklen i 12 stykker.
Fordel nougaten på de 12 trekanter og rul trekanterne sammen til horn.
Sæt hornene på bagepladen og læg en plastikpose over.
Lad dem hæve i 10 minutter.
Pensl hornene med mælk og drys med perlesukker over.
Bag hornene midt i ovnen i 12 minutter ved 225ºC.
Tag hornene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
Det er en lækker opskrift, som er et godt supplement til julesmåkagerne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her