Logo

Margaretatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagkagebunde
2 dl jordbærsyltetøj
2 dl vaniljecreme lavet af pulver
200 g marcipan
1 æggehvide
5-6 dl jordbær
1 tsk husblaspulver
1 dl vand
½ dl jordbærsaft

Læg en lagkagebund på en plade, der er dækket med bagepapir, og dæk den med jordbærsyltetøj.
Læg den midterste bund på og dæk den med vaniljecreme.
Læg den øverste bund på og tryk den let til.
Rør marcipanen sammen med lidt æggehvide til den er blød.
Tag lidt æggehvide ad gangen, gerne sammenpisket, så er den lettere at håndtere.
Bred marcipanen ud på tærtens kant.
Sæt tærten i ovenen ved 250°C på øverste rille i 2-3 min, så marcipanen tørrer lidt og får lidt farve.
Tag tærten ud og lad den køle.
Skyl jordbærrene og fjern stilken.
Del jordbærrene.
Bland husblaspulver og 1 spsk af vandet og lad det stå 5-10 min.
Bland resten af vandet med jordbærsaften i en kasserolle.
Tilsæt husblasen og varm det til husblasen er opløst.
Lad geléen blive halvstiv og tykflydende.
Stil kasserolen i koldt vand, så tager det 15 min.
Læg bærrene på tærten og dæk med gelé i flere omgange.
Lad tærten stå koldt imens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her