Logo

Mandelbrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
125 g smuttede, finthakkede mandler
75 g flormelis (ca. 1 ½ dl)
½ spsk hvedemel
1 ½ spsk piskefløde

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, flormelis, hvedemel og piskefløde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring.
Tag gryden af varmen.
Tegn en firkant (ca. 20 x 24 cm) på et stykke bagepapir.
Læg det på en plade og fordel halvdelen af dejen i firkanten.
Bag mandelkagen midt i ovnen.
Lad kagen køle af på bagepapiret på en bagerist.
Bag den anden mandelkage på samme måde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her