Logo

Linsemakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

Dej:
75 g smør
150 g hvedemel
50 g flormelis
1 tsk st. kanel
1 æggeblomme

Fyld:
150 g rå marcipan
50 g smør
100 g sukker
¼ æggehvide
2 dråber mandelessens

Smuldr smørret i melet og bland flormelis i sammen med kanel. Saml dejen med æggeblommerne. Lad dejen hvile køligt i 20 min. Rul dejen ud på et let melbestrøet bord og rul den ud til ca. 2 mm i tykkelsen. Beklæd smurte små tærteforme hermed.
Smuldr marcipanen i en skål og rør smør, sukker og æggehvide i med en elpisker. Rør, til massen er grødet, og rør mandelessensen i til slut. Fordel nu makronmassen i midten af hver form og bag kagerne i ovnen på næstnederste rille ved 175ºC i 25 minutter. Tag kagerne forsigtigt ud af formene. Køl kagerne af på en bagerist og server nybagte.

Tip: Læg et stykke æble i bunden af makronmassen, så bliver kagen ikke tør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her